CONSILIER

DEZVOLTARE PERSONALA

Programul ULTRAMIND este o premiera in Romania si imbina technici de spiritualitate cu programe de nutritie si exercitii fizice.

Am pregatit pentru tine o serie de programe care iti vor schimba viata

Si eu la el fel ca si tine ,la un moment dat am inceput sa caut raspunsuri la diferite intrebari cu privire la existenta, sanatate, relatii, bani, etc.intrebari pe care mi le tot puneam si nu gaseam un raspuns care sa ma multumeasca. Mai devreme sau mai tirziu vine un moment in viata fiecaruia dintre noi cind stilul de viata pe care il ducem ,realizarile si viata noastra in general nu ne mai implineste,nu ne mai multumeste.Incepem sa constientizam ca putem mai mult,ca vrem mai mult de la noi si incepem sa cautam . Eu in cautarile mele am gasit pe un raft intr-o librarie cartea : Secretele Mintii Umane. Asa am descoperit Sistemul Ultramind creat de Jose Silva,sistem ce mi-a schimbat radical viata in bine . Schimbarea in bine de care iti spun sa reflectat si se reflecta in continuare chiar si acum ,in fiecare zi ce trece,atit in relatia Eu cu mine si cu viata cit si in relatiile cu oamenii din jurul meu si in toate domeniile vietii, sanatate, relatii, profesie, afaceri. Si tu iti poti transforma viata in bine !

Misiunea Positive life...

Misiunea

Eu si colaboratorii mei incercam si chiar reusim sa facem ca lumea in care traim sa fie mai buna,plina de iubire,armonie ,intelegere,pozitivitate ,veselie si pace. Si tu poti face asta ,dar in primul rind va trebui sa incepi cu tine ,devenind tu insuti persoana pe care ai vrea sa o intilnesti si sa faca parte din viata ta. Cu Sistemul Ultramind iti poti dezvolta abilitatile mentale pentru a servi mai bine umanitatea.Iti dau citeva exemple ce te pot elucida mai bine despre cum poti si cum putem impreuna sau separat desigur sa facem o lume mai buna atit pentru noi cit si pentru persoanele dragi noua.

Cum facem ?

Succesul depinde de felul in care

iti folosesti abilitatile mentale

Acum tot mai multi oameni inteleg ca nu suntem doar fiinte fizice ci si spirituale ,iar o parte din instrumentele pe care fiecare dintre noi le avem la dispozitie sunt vizualizarea, imaginatia si abilitatile mentale.Pentru a utiliza in modul cel mai eficient posibil aceste instrumente trebuie sa invatam sa accesam nivelul Alfa al mintii noastre. Dorinta arzatoare este fundatia oricarei realizari din viata ta . Dorinta arzatoare vine din interiorul tau ,este ceva ce nu poti cumpara,imprumuta sau da. Poti atinge orice fel de tel pe care ti-l propui daca,il transformi in cel mai important lucru din viata ta si daca esti dispus sa sacrifici totul pentru el . Foloseste-ti puterile mintii tale pentru a face ca restul vietii tale sa fie partea cea mai frumoasa a acesteia . Invata sa iei zi de zi acele decizii care iti vor aduce in cel mai scurt timp succes,sanatate,fericire,iubire,dragoste si implinire in toate domeniile vietii tale.

Astepta-te intotdeauna la ce e mai bun ! Eu nu iti spun si nu iti promit nimic de genul ,fa asta pentru ca este cel mai bine,cel mai tare,cel mai nou . Daca crezi ca ti se potriveste un curs de Ultramind te astept cu drag sa te ajut sa descoperi potentialul mintii tale la unul din cursurile mele. Vei vedea si vei aprecia singur diferentele si rezultatele. Desigur daca vei fi pregatit sa intelegi asta. Dar daca ai ajuns pe situl meu cu siguranta esti foarte pregatit sa te dezvolti ,sa intelegi si sa faci mai mult atit pentru tine cit si pentru cei dragi tie.

SPEAKERS

VICTOR BENESCU

Trainer ( Formator ) certificat COR 242401.

Consiler Dezvoltare Personala certificat COR 242324 .
Licentiat in Educatie Fizica si Sport.
Antrenor de Fitness si Culturism
Formator cursuri de Instructor Fitness
Preparator Sportiv Autorizat
Autor al cartii : De Luni la Sala
Trainer Silva Holistic Healing UltraMind ESP, Certificat de Jose Silva Jr.

Mobile:0766 102 103
ultramindromania@gmail.com

VICTOR BENESCU

Consilier dezvoltare personala

DESPRE

DESPRE ULTRAMIND

Acest program este o premiera in Romania si imbina technici de spiritualitate cu programe de nutritie si exercitii fizice.
Asa cum spune si numele programului urmind acest program iti vei face un Update general,fizic si mental reusind sa privesti viata ta dintr-o perspectiva cu totul diferita de trecut.
Datorita diferitelor probleme ce apar in viata noastra sunt perioade cind pur si simplu sunt nu mai intelegem ce se intimpla cu noi si cu viata noastra. Acest program de recuperare fizico-emotionala a aparut tocmai din nevoia de a ne putea upgrada la noile cerinte ale vietii si ale noastre in legatura cu noi si cu viata noastra.
Programul cuprinde mai multe etape ,are o durata standard de 7 zile ,dar se poate prelungi la cerere.

Cele mai profunde 7 zile din viata ta vor cuprinde : a. technici de meditatie
b. sedinte de consiliere pe diferite probleme
c. tratamente cu bioenergie ( daca situatia o cere )
d. exercitii fizice
e. masaj de relaxare si terapeutic,reflexoterapie
f. notiuni de nutritie si alimentatie
Vei invata cum sa elimini defintiv obiceiurile si deprinderile nesanatoase din viata ta . Un UPDATE general !

Testimonial

Ce spun clientii

“ In urma cursului Ultramind, care mi-a placut enorm, am inteles ca posibilitatile mintii omenesti sunt infinite, am aflat ca in mine sta puterea de a ma apara de orice rau, cum sa ajut oamenii din jur sa fie sanatosi, sa explorez lumi necunoscute, sa progresez din ce in ce mai mult pe plan spiritual. Multumesc mult instructorului meu si mai ales d-lui Jose Silva. ”

“ Buna ziua, ma numesc Mihaela Radu din Bucuresti, am ajuns la Victor datorita unor probleme de sanatate care mi-au cam pus tot sistemul meu fizic si psihic la o mare incercare. Datorita unui stres psihic acumulat in timp intro societate concurentiala, am ajuns cu sistemul imunitar slabit si cu probleme de sanatate serioase care pareau ca nu se pot rezolva decat chirurgical. Dar problemele trebuiau rezolvate altfel. Si acest altfel mi l-a aratat Victor. Am intrat intro serie de terapii la nivel emotional cumulate cu exercitii fizice care in scurt timp mi-au adus starea de sanatate de care aveam nevoie. Ma simt mult mai bine , din ce in ce mai bine, am aflat lucruri care imi erau necunoscute chiar si despre mine si care m-au ajutat foarte mult sa-mi rezolv problemele si sa le abordez altfel . Victor este un bun profesionist care m-a asistat in cele mai mici detalii si era foarte atent la orice mica schimbare atat emotionala cat si fizica pentru a intervenii si avea un rezultat rapid de imbunatatire a starii mele care in acel moment era deplorabila. Acum nu pot decat sa-i multumesc pt tot ce a facut pt mine. Consider ca metoda lui de a combina exercitiile fizice cu echilibrarea emotionala este foarte buna si poate sa te ajute sa-ti castigi starea ta buna de sanatate si sa ai un nivel de echilibru mai bun ca inainte. Cu stima si consideratie ”

COSTURI

CURS ULTRAMIND

Asigurarea unui loc in sala si la Cursul UltraMind ESP se va face in ordinea inscrierilor cursantilor si a efectuarii platii cursului !

PLATA cursului se poate face în numerar direct la prezentarea în ziua cursului cu , prin transfer bancar sau depunere directa în contul organizatorului. Dupa înscriere veti primi pe e-mail toate datele bancare necesare efectuarii platii.

La fiecare curs se vor emite documente fiscale. Persoanele juridice sunt rugate sa specifice acest lucru la înscriere si sa transmita datele necesare eliberarii facturii fiscale.

ULTRAMIND ESP

participarea la oricare curs

600ron

  • 12-13 Noiembrie - Brasov
  • 26-27 Noiembrie - Buzau
  • 3-4 Decembrie - Buzau
  • 13-14 Decembrie - Bucuresti

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter si descopera "Adevarata putere a mintii umane" cu materialul GRATUIT oferit de positivelife.ro

Nu ezitati sa ne contactati

Ramnicu Sarat,
Buzau

  • 072 345 335
  • info.contact@email.com
TOP
Apelati-ne +40785 151 811
Whatsapp